**OPROEP GESLOTEN- CAST IS GEBOEKT***

INFORMATIE OPDRACHT

In de week van 16 december gaan we enkele (5-6) interviewtjes opnemen over werkomstandigheden en de de arbeidsmarkt, je krijgt een stelling waarop je moet reageren. We zoeken hiervoor verschillende mensen met een eigen mening die niet bang zijn te zeggen wat ze vinden. We zoeken mensen die allen op hun eigen manier in de arbeidsmarkt staan: werkloos, als zzp-er of bijvoorbeeld met een vaste baan. Het gesprekje duurt ongeveer een uur per persoon en wordt gedraaid in de Weesperbuurt in een studio. Vooraf vindt een telefonisch gesprekje als casting. 

Dus:

- week van 16 december, waarschijnlijk 17 of 19 december

- 1 uur ongeveer

- Weesperbuurt in Amsterdam

- online gebruik voor een korte campagne maar afkoop onbeperkt omdat online altijd alles terug te vinden is en nooit echt verdwijnt (maar ze gebruiken het dus actief slechts voor een korte periode)

- ruime vergoeding van 60 euro (voor max 1,5 uur) die all-in is (gebruik online, reis/parkeerkosten)

- m/v

- eigen mening

- 18 t/m 65 jaar

Aanmelden opdracht arbeid & werk


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

STUUR NU JE FOTO NAAR: INFO@SUUSCASTING.NL

Uiterlijk 3 dagen voor de shootdatum hoor je of je geboekt bent. Vaak ontvang je daarvoor eerst nog een optie als er interesse bestaat vanuit de opdrachtgever. Word je in de tussentijd geboekt dan moet je dat zsm doorgeven, waarvoor dank.

TIP: volg Suus Casting op Facebook voor alle oproepen en updates!! https://www.facebook.com/suuscasting/ en https://www.facebook.com/castingbureau/