Aanmelden BIJZONDERE SEMI


Hier kun je je aanmelden als EDELFIGURANT voor een tv-serie die in april en mei 2021 wordt opgenomen. Je bent meerder dagen nodig, de data liggen nog niet vast. Ook draaien we scenes met jou op verschillende locaties in Nederland, eigen vervoer is daarom heel handig! Je bent je ervan bewust dat het EDEL-PLUS/Semi acteur positie op set betreft met een vergoeding van 180 euro per dag. Enige ervaring is VEREIST. Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in, ik houd je dan op de hoogte! Hieronder het moodboard van de typese dat we zoeken. Zo ongeveer 20-50 jaar, liever niet ouder. Houd ook je SPAM in de gaten want de mail hierover kan ook van een ander mailadres komen :)


Ik zoek voor deze echt ERVAREN EDEL figuranten van 20-50 jaar (m/V) met bijzonder uiterlijk. Mensen waar ik 100% op kan rekenen, weten dat er vaak wijzigingen zijn, we veel van je vragen maar die ook weten dat het bij ons altijd erg gezellig is en we ons uiterste best doen je goed te verzorgen en informeren. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

STUUR NU JE FOTO NAAR: INFO@SUUSCASTING.NL

Uiterlijk 3 dagen voor de shootdatum hoor je of je geboekt bent. Vaak ontvang je daarvoor eerst nog een optie als er interesse bestaat vanuit de opdrachtgever. Word je in de tussentijd geboekt dan moet je dat zsm doorgeven, waarvoor dank. Ben je geboekt dan kan het zijn dat je pas de avond voor de draaidag een callsheet ontvangt.

TIP: volg ons op Facebook voor alle oproepen en updates!!