In verband met de nieuwe(re) AGV-wet zijn we vanaf 25 mei aanstaande verplicht om vrijwillig gegeven, specifieke, wel-overwogen en ondubbel-zinnige toe-stemming middels een duidelijke bevestigende actie te vragen.

 

- Hiertoe heb ik verschillende velden toegevoegd op het aanmeldformulier. De bevestigende actie is hierbij het aanvinken van "ja" als antwoord op de vragen. Klik je "nee" dan kan en zal ik je aanmelding niet verwerken en direct verwijderen omdat ik hem simpelweg niet mág verwerken of opslaan zonder nadrukkelijke toestemming. Je ontvangt hiervan dan ook geen bericht omdat ik je e-mailadres al verwijderd moet hebben op het moment dat ik zie dat je "nee" hebt aangevinkt.   - Je hebt het RECHT om na gegeven toestemming, deze weer in te trekken. Hiervoor stuur je een e-mail naar info@suuscasting.nl met in de onderwerpregel "verzoek verwijderen persoonsgegevens". 

- Toestemming moet altijd gegeven worden door een meerderjarige, in geval van kinderen onder de 18 jaar is dat de ouder of aangewezen voogd. 

Aanmelden EDELFIGURANT De Luizenmoeder seizoen 2 (okt-nov 2018)

SPECIFIEKE ROL VOOR DIT AANMELDFORMULIER: MAROKKAANS JONGETJE (7-10 jaar)

Betreft: edelfiguratie in De Luizenmoeder

Locatie: Mijdrecht (gratis parkeren)

Vergoeding: 30 euro voor volwassenen en 20 euro voor kinderen, cash overhandigd aan het einde van de draaidag

Draaitijden: pas de avond van tevoren bekend maar we gaan uit van draaidagen tussen 08:00-18:00 uur, het kan zijn dat je voor een hele dag of enkele uren geboekt wordt

Catering: is verzorgd en gratis gedurende de dag (koffie, thee, limonade en als je een hele dag blijft een warme (kindvriendelijke- en mogelijk vegetarische) lunch

 

Periode: oktober- november 2018


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


STUUR NU JE FOTO NAAR: FOTO@SUUSCASTING.NL

Goede foto's zijn recent (max 3 mnd oud), je draagt er geen hoofddeksels (hoofddoek is natuurlijk geen probleem), zonnebrillen of schmink op en je staat er alleen op!


Bij De Luizenmoeder hoor je kort van te voren op welke dag ik je inplan, de daadwerkelijke boeking volgt nóg korter van te voren omdat er vaak nog wat schuift....Houd hier ajb rekening mee. Annuleren kan tot de avond voor de draaidag gebeuren.  Word je in de tussentijd geboekt voor een andere opdrachtgever vind ik het fijn als je dat even meldt, waarvoor dank.

TIP: volg Suus Casting op Facebook voor alle oproepen en updates!! https://www.facebook.com/suuscasting/ en https://www.facebook.com/castingbureau/