Aanmelden nieuwe TV-serie- SCHOOL

ALLEEN VOOR LEERLINGEN VAN GROENE HART in Hazerswoude-Rijndijk bestemd!

 

Dit voor forumlier is speciaal voor figuranten in een nieuwe tv-serie die op de school zitten waar we draaien in Hazerswoude- Rijdijk.

 

Als ik je kan boeken neem ik zsm contact op per mail, houd er echter rekening mee dat soms pas heel kort van te voren duidelijk is welke scenes we wanneer gaan draaien. De middag (of uiterlijk avond) voor de draaidag ontvang je een callsheet met locatie, tijd dat je aanwezig moet zijn en kledingwensen. 

 

Op set verzorgen wij natuurlijk altijd de catering en als je een hele dag bij ons bent ook een warme maaltijd. Daarnaast zijn er altijd (ongeacht hoelang je op set bent) snacks en broodjes en is er voldoende drinken.

 

We zoeken voor deze productie mensen die de samenleving van Nederland weerspiegelen; daarbij horen bijv. de diverse etniciteiten, leeftijden en bijvoorbeeld lichamelijke beperkingen. Iedereen is welkom, we proberen ook nieuwe mensen te vinden om te figureren, dit is de ideale productie om een keer te proeven van het figurantenleven. We zullen goed voor je zorgen en de crew is superaarding en professioneel. 

 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

STUUR NU JE FOTO NAAR: FOTO@SUUSCASTING.NL

TIP: volg Suus Casting op Facebook voor alle oproepen en updates!! https://www.facebook.com/suuscasting/ en https://www.facebook.com/castingbureau/