Aanmelden tv-serie seizoen 3

Hier kun je je per (edel)figurantenrol opgeven, data en locatie staan er zoveel mogelijk bij. Je moet altijd uitgaan van een volle draaidag, dan kan het zomaar meevallen :))

 

Als ik je kan boeken neem ik zsm contact op per mail, houd er echter rekening mee dat soms pas heel kort van te voren duidelijk is welke scenes we wanneer gaan draaien. De middag (of uiterlijk avond) voor de draaidag ontvang je een callsheet met locatie, tijd dat je aanwezig moet zijn en kledingwensen. 

 

Vergoeding voor figuratie is steeds 40 euro voor volwassenen. We hebben je bijna nooit echt een hele draaidag van 10 uur nodig maar exacte tijden weten e dus ECHT pas kort van te voren. Dit is een all-in bedrag dus er worden geen losse parkeer- of reiskosten vergoed. Ben je een hele dag bij ons op set dan verzorgen wij natuurlijk ook een warme maaltijd. Daarnaast zijn er altijd (ongeacht hoelang je op set bent) snacks en broodjes en is er voldoende drinken.

 

LOCATIES en globale tijden  update ik zsm, exacte tijden hoor je de de dag ervoor rond 18/19 uur als je geboekt bent. 

 

We zoeken voor deze producties mensen die de samenleving van Nederland weerspiegelen; daarbij horen bijv. de diverse etniciteiten, leeftijden en bijvoorbeeld lichamelijke beperkingen. Iedereen is welkom, we proberen ook nieuwe mensen te vinden om te figureren, dit is de ideale productie om een keer te proeven van het figurantenleven. We zullen goed voor je zorgen en de crew is superaarding en professioneel.  


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

STUUR NU JE FOTO NAAR: FOTO@SUUSCASTING.NL

TIP: volg Suus Casting op Facebook voor alle oproepen en updates!! https://www.facebook.com/suuscasting/ en https://www.facebook.com/castingbureau/