Aanmelden figuranten 2de periode Zenith


Hier kun je je aanmelden voor een coole tv-serie die in 2021 wordt opgenomen. Deze oproep geeft de dagen weer tussen 7 april en 14 mei. Je bent je ervan bewust dat het figuratie betreft met een vergoeding van 40 euro voor volwassenen en 20 euro voor kinderen. Data en locaties onder voorbehoud. Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in, ik houd je dan op de hoogte! Houd ook je SPAM in de gaten want de mail hierover kan ook van een ander mailadres komen :)


Ik zoek voor deze echt ENTHOUSIASTE figuranten. Mensen waar ik 100% op kan rekenen en die weten wat figuratie inhoudt en weten dat er vaak wijzigingen zijn, we veel van je vragen maar die ook weten dat het bij ons altijd erg gezellig is en we ons uiterste best doen je goed te verzorgen en informeren. Omdat ik "mijn mensen" graag op de hoogte houd kan het zijn dat je meerdere mails van me ontvangt, geen zorgen; goed bedoeld....

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

STUUR NU JE FOTO NAAR: INFO@SUUSCASTING.NL

Uiterlijk 3 dagen voor de shootdatum hoor je of je geboekt bent. Vaak ontvang je daarvoor eerst nog een optie als er interesse bestaat vanuit de opdrachtgever. Word je in de tussentijd geboekt dan moet je dat zsm doorgeven, waarvoor dank. Ben je geboekt dan kan het zijn dat je pas de avond voor de draaidag een callsheet ontvangt.

TIP: volg ons op Facebook voor alle oproepen en updates!!