In verband met de nieuwe(re) AGV-wet zijn we vanaf 25 mei aanstaande verplicht om vrijwillig gegeven, specifieke, wel-overwogen en ondubbel-zinnige toe-stemming middels een duidelijke bevestigende actie te vragen.

 

- Hiertoe heb ik verschillende velden toegevoegd op het aanmeldformulier. De bevestigende actie is hierbij het aanvinken van "ja" als antwoord op de vragen. Klik je "nee" dan kan en zal ik je aanmelding niet verwerken en direct verwijderen omdat ik hem simpelweg niet mág verwerken of opslaan zonder nadrukkelijke toestemming. Je ontvangt hiervan dan ook geen bericht omdat ik je e-mailadres al verwijderd moet hebben op het moment dat ik zie dat je "nee" hebt aangevinkt.   - Je hebt het RECHT om na gegeven toestemming, deze weer in te trekken. Hiervoor stuur je een e-mail naar info@suuscasting.nl met in de onderwerpregel "verzoek verwijderen persoonsgegevens". 

- Toestemming moet altijd gegeven worden door een meerderjarige, in geval van kinderen onder de 18 jaar is dat de ouder of aangewezen voogd. 

Aanmelden opdracht


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

STUUR NU JE FOTO NAAR: INFO@SUUSCASTING.NL