Interesse tonen in een castingfoto-shoot

Binnenkort organiseren Kasia Orlow en Suus (Kinder)Casting een castingfoto-shoot.

Op basis van aanmeldingen plannen we een locatie en datum. De shoot zal ongeveer 20 minuten per persoon duren en je krijgt alle gemaakte foto's in hoge resolutie via WeTransfer gestuurd OF je kunt ze op een meegenomen USB stick laten zetten.

 

Kosten zijn 60 euro per persoon, 2 personen uit 1 gezin is 100 euro en 3 personen uit 1 gezin 140 euro. Eventuele visagieprijzen volgen nog. Zelf vind ik het niet heel nodig om kinderen van make-up te voorzien voor castingfoto's. Zeker niet als je voor nabewerking kiest; dat is meestel echt voldoende en geeft prachtige resultaten. Je kunt ervoor kiezen om AL je foto's professioneel na te laten bewerken voor een meerprijs van 25 euro p.p.  (oneffenheden verwijderen, kleur verbeteren etc). Daarnaast ontvang je de onbewerkte foto's ook. 

 

In Utrecht bieden we veel verschillende achtergronden (zie plaatje hieronder; alleen in de studio in Utrecht hebben we de getoonde en nog meer achtergronden beschikbaar!!). We bieden ook de mogelijkheid om een foto te laten maken met broertjes/zusjes/ouders. Het extra kindje of de ouder krijgt echter geen complete shoot, mits aangemeld natuurlijk <3 In Utrecht bieden we de mogelijkheid tot een kledingwissel.

 

Je krijgt altijd ALLE gemaakte foto's in groot formaat, zonder logo en rechtenvrij. We zorgen ervoor dat je echte castingfoto's hebt met neutrale achtergrond maar OOK mooie foto's die je kunt uitvergroten. 


INTERESSE IN EEN SHOOT in UTRECHT (2 december- feestdagenshoot mogelijk)

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


INTERESSE TONEN IN EEN SHOOT

Shoots in andere steden bieden niet voordelen van de shoots in Utrecht. We hebben veel minder achtergronden beschikbaar, er is lang niet altijd een mogelijkheid om gratis te parkeren etc. Ook kunnen we de foto's niet direct doorsturen en/of nabewerken. Onze voorkeur gaat dan ook uit naar shoots in Utrecht en deze zullen we vaker en eerder organiseren. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Recente voorbeelden