Interesse tonen in een castingfoto-shoot

Regelmatig organiseren Kasia Orlow en Suus (Kinder)Casting castingfoto-shoots. Je kunt je nu via deze website aanmelden voor een dag/avond die JOU UITKOMT!

 

De shoot vindt plaats in de mooie nieuwe studio van Kasia in Utrecht. De shoot zal ongeveer 20 minuten per persoon duren en je krijgt alle gemaakte foto's in hoge resolutie via WeTransfer gestuurd OF je kunt ze op een meegenomen USB stick laten zetten.

 

- Kosten zijn 60 euro per persoon

- Je kunt ervoor kiezen om AL je foto's professioneel na te laten bewerken voor een meerprijs van 30 euro p.p.  (oneffenheden verwijderen, kleur verbeteren, zwart/wit etc). Daarnaast ontvang je de onbewerkte foto's ook.

- Je kunt visagie bij bijboeken a 25 euro p.p. Boek je visagie bij moet je een uur eerder aanwezig zijn. Zelf vind ik het niet heel nodig om kinderen van make-up te voorzien voor castingfoto's. Zeker niet als je voor nabewerking kiest; dat is meestel echt voldoende en geeft prachtige resultaten.  

 

In Utrecht bieden we veel verschillende achtergronden, je mag zelf kiezen maar we maken ook echte castingfoto's tegen een witte achtergrond. We bieden ook de mogelijkheid om een foto te laten maken met broertjes/zusjes/ouders. Het extra kindje of de ouder krijgt echter geen complete shoot, mits aangemeld natuurlijk <3. Je kunt gebruik maken van één kledingwissel. Omdat de feestdagen eraan komen kun je ook een serie voor de feestdagen laten maken in bijbehorende feestelijke stijl; jouw keuze!

 

Je krijgt altijd ALLE gemaakte foto's in groot formaat, zonder logo en rechtenvrij. We zorgen ervoor dat je echte castingfoto's hebt met neutrale achtergrond maar OOK mooie foto's die je kunt uitvergroten. 


SHOOT in UTRECHT BOEKEN: 2020

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Recente voorbeelden

Ivm privacy kan ik hier alleen "eigen" beelden tonen. Zie hier mijn lieve dochters in de hoofdrol met hier en daar een vleugje van de rest van ons gezin....