BEN JIJ IN JUNI IN MIAMI OP VAKANTIE???

Heb jij al een lekkere vakantie geboekt en ga je toevallig in JUNI naar MIAMI? Wat leuk! Je zou zomaar onze filmploeg en acteurs kunnen tegenkomen. En, nog leuker; je mag zelfs meedoen!!! Je moet je dan wel even aanmelden via het formulier op deze pagina maar de kans is groot dat we je dan uitnodigen op de filmset in Miami!!! Dat is nog een business and pleasure combineren! 

 

Je hoeft dit formulier dus niet in te vullen als je NIET in JUNI in MIAMI bent....Je kunt dan wel gewoon het andere formulier invullen voor draaidagen in mei in Nederland. 


HOT HOT HOT MIAMI BABES

Vrouwen 20-35 met een niet al te naturelle look. Denk; billen, borsten en lippen. Donker haar en exotisch mag zeker (Zuid Amerikaans, Aziatisch zou top zijn). Flink in de make-up en je schrikt niet van een heel kort rokje en klein topje :)).  


ZAKELIJKE, STIJLVOLLE MANNEN

Mannen die zongebruind of getint (Aziatisch of Zuid Amerikaans)  zijn Dus niet blond maar ook geen stekeltjes of opgeschoren haar. Qua look graag een "rijke" uitstraling en qua type jaloersmakend.


VOORBIJGANGERS

Gezellige voorbijgangers met allerlei looks, zolang je maar enthousiast (en in Miami) bent.AANMELDFORMULIER VOOR DRAAIDAGEN IN MIAMI.


Dit is het algemene aanmeldformulier, voor specifieke data en rollen volgen ONDER DIT FORMULIER speciale formulieren :)

Algemene informatie:

Door het invullen van onderstaand formulier meld je je vrijwillig aan als (edel)figurant voor de nieuwe Nederlandse speelfilm "Onze Jongens 2". Je verstrekt je gegevens aan ons en geeft toestemming deze te verwerken en je te benaderen als we je in kunnen plannen voor een draaidag.

Boeking: we kunnen pas kort van te voren boeken. Het callsheet ontvang je sowieso pas de avond voor de draaidag...

Locatie: echt in Miami, USA, je moet daar dus net deze periode op vakantie zijn

Tijden: wisselend, exacte begintijd hoor je pas een avond van te voren en we gaan ervan uit dat je gedurende de hele dag beschikbaar bent

Vergoeding: er is een bescheiden contante onkosten/figuratievergoeding voorzien en daarnaast verzorgt productie voor eten, tussendoortjes en drinken gedurende de dag. Vergoeding is 40 euro contant en bij edel/special 50 euro.

Reiskosten: reiskosten van en naar Miami worden niet vergoed :)

FOTO'S: MAXIMAAL 1MB PER E-MAIL (dus 500KB PER FOTO).

Mails van 1MB of meer worden automatisch verwijderd....


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


In de herhaling: Het e-mailadres voor je foto's is: casting@onzejongens2.nl

MAXIMAAL 1MB PER E-MAIL (dus 500KB PER FOTO). Mails van 1MB of meer worden automatisch verwijderd....