Aanmelden tv-serie CAST

Hier kun je je per (edel)figurantenrol opgeven, data en locatie staan er zoveel mogelijk bij. Je moet altijd uitgaan van een volle draaidag, dan kan het zomaar meevallen :))

 

Als ik je kan boeken neem ik zsm contact op per mail, houd er echter rekening mee dat soms pas heel kort van te voren duidelijk is welke scenes we wanneer gaan draaien. De middag (of uiterlijk avond) voor de draaidag ontvang je een callsheet met locatie, tijd dat je aanwezig moet zijn en kledingwensen. 

 

Vergoeding voor figuratie is 50 euro voor volwassenen, wordt je geboekt voor een halve dag dan is het 35 euro. We hebben je bijna nooit echt een hele draaidag van 10 uur nodig maar exacte tijden weten we dus ECHT pas kort van te voren. Dit is een all-in bedrag dus er worden geen losse parkeer- of reiskosten vergoed. Ben je een hele dag bij ons op set dan verzorgen wij natuurlijk ook een warme maaltijd. Daarnaast zijn er altijd (ongeacht hoelang je op set bent) snacks en broodjes en is er voldoende drinken. Kinderen tot 16 jaar ontvangen 30 euro vergoeding. Edels 70 euro per dag.

 

LOCATIES en globale tijden  update ik zsm, exacte tijden hoor je de de dag ervoor rond 18/19 uur als je geboekt bent. 

 

We zoeken voor deze producties mensen die de samenleving van Nederland weerspiegelen; daarbij horen bijv. de diverse etniciteiten, leeftijden en bijvoorbeeld lichamelijke beperkingen. Iedereen is welkom, we proberen ook nieuwe mensen te vinden om te figureren, dit is de ideale productie om een keer te proeven van het figurantenleven. We zullen goed voor je zorgen en de crew is superaarding en professioneel.  Ervaring is dus niet vereist, enthousiasme wel :)


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

STUUR NU JE FOTO NAAR: FOTO@SUUSCASTING.NL

TIP: volg Suus Casting op Facebook voor alle oproepen en updates!! https://www.facebook.com/suuscasting/ en https://www.facebook.com/castingbureau/


CARPOOL VERZOEK/AANBOD 24 okt A'foort

Commentaren: 5
 • #5

  Marlene (dinsdag, 25 oktober 2022 21:06)

  Heel graag in de maand nov beschikbaar , daarna gaan we op vakantie

 • #4

  Loes (zaterdag, 22 oktober 2022 16:54)

  Wie gaat er van Amsterdam noord naar Amersfoort morgen 23 oktober kan ik mee rijden. Woon in Ilpendam

 • #3

  Joey (zaterdag, 22 oktober 2022 11:18)

  .

 • #2

  John Gorissen (zaterdag, 22 oktober 2022 10:19)

  Nvt

 • #1

  Belinda (zaterdag, 22 oktober 2022 07:21)

  Iemand die langs Nunspeet komt toevallig maandag de 24e en met wie ik kan meerijden?