Talenten in de schijnwerper


Elke maand zet ik verschillende talenten in de schijnwerper. Zo kun je zien hoe veelzijdig mijn bestand is en bied ik gelijk de mogelijkheid om direct talent te boeken. Je kunt zien dat "mijn mensen" tussen de 0 en 100 jaar zijn en ver-schillend zijn qua niveau: van ervaren (edel)-figurant tot spetterend model en van booming acteurs tot geweldige presentatoren. Allen in een mannelijke en vrouwelijke variant :) 


Met Angelique heb je goud in handen; enthousiasme en talent in een pakketje van 168cm. Deze dame heeft zichzelf de kunst van het acteren aangeleerd, het zat er gewoon in en moest eruit. Zo heeft ze de afgelopen jaren van haar hobby haar werk gemaakt. Angelique is veelzijdig; zakelijk of huiselijk maar ook sportief. Je kunt deze dame via Suus Casting inzetten als actrice, model en edelfigurant. 


Tieners zijn een aparte maar steeds vaker gevraagde doelgroep. Via de tiener verkoop je... Voor commerciële producties is een tiener dan ook perfect. Zeker zo'n jongeman met van dat geweldige haar en met een ontoombare inzet. Bryan heet hij en houd deze jongen maar in de gaten want hij is hard op weg het heel erg te gaan maken in the bizz. Bryan is model maar maakt graag uitstapjes naar de filmset waar hij werkt aan zijn spel. Je kunt hem met een veilig gevoel enkele regels tekst geven; hij zal het rocken! Met zijn maat (XS/164) past hij de grote kindermaten maar ook de kleinere herenmaten. Bryan is geboren in januari 2006.


Met deze gentleman, Arjan, kun je ook alle kanten op. Arjan werkt momenteel veel aan zijn spel (workshops, trainingen, toneelschool) en dat zie je op beeld; van huisvader tot bad guy: hij zet het karakter moeiteloos neer en geeft hem net een beetje extra. Op set denkt hij mee en kent hij alle ins and outs. Arjan is goed regiseerbaar in zowel theater- als film- en tvproducties. Je kunt Arjan boeken voor veeleisende semi-acteur opdrachten. Vanaf volgend jaar zal ik hem inzetbaar laten zijn als acteur want dat zit er op zeer korte termijn zeker in! Je kunt hem ook boeken als commercieel- of zakelijk model (185cm). Arjan is een sportief type en heel prettig in de omgang.


Een opkomend modelletje: Esmay. Geloof me, volgend jaar kun je niet meer om haar heen. Bij mij op set begonnen in "het wereldje" als figurante bij Luizenmoeder en dat gaf kriebels. Kort daarop boekte haar moeder een Suus Casting-shoot en we zagen in een paar seconden ontpoppen als een heus model. Moeiteloos veranderde ze van pose en wist ze met kleine nuances precies de plaatjes te shooten die de fotograaf wilde. Een ideaal talentje voor voor de (foto) camera dus! Esmay draagt momenteel een maat 140 bij 140cm en is beschikbaar voor zowel fashion- als commerciële shoots maar vindt het ook nog erg leuk om te figureren!


Een echte karakterkop zeggen we in de business. Prachtige Kobus (1936) heeft een behoorlijk CV opgebouwd en is toch pas na zijn pensioen begonnen met film- en tvwerk. Vitale Kobus speelt moeiteloos zware of emotionele rollen in studentenproducties (bijv. Alzheimer-patient, pleinvrees, dakloos zijn, weduwnaar) maar kan  ook invulling geven aan  commerciële, social-thematische of informatieve producties. Daarnaast is Kobus senior-model en kruipt hij met regelmaat in de huid van Sinterklaas. Elk jaar maakt hij zijn showreel helemaal zelf, deze is natuurlijk op te vragen bij Suus Casting.  Kobus is van het type "niet lullen maar poetsen" en kijkt niet op een uurtje meer of minder. Dat werkt wel zo prettig! Voor figuratie kan ik deze heer niet benaderen maar als model, edel of semi-acteur zeker wel!


Tjsa, Jack...daar zijn de dames gevoelig voor. Een stralende lach, sportieve look en nog getalenteerd ook. Zucht. Jack is 33 en daarmee multifunctioneel in te zetten, zijn veelzijdige look helpt natuurlijk ook. We boeken Jack vaak als model maar in een commercial met een flink pak  tekst komt hij ook prima uit de verf. Deze stoere man heeft een lekker CV en al zijn opdrachtgevers lopen met hem weg. Makkelijk in de omgang, lekker gehoorzaam en bovenal superprofessioneel. Je kunt Jack boeken bij Suus Casting als commercieel- of fashionmodel en als acteur voor bedrijfsfilms, commercials en film/tv-producties. Date regelen voor een casting? Mail ons even. 


Er is steeds meer vraag naar "echte, complete" gezinnen. Dit gezellige, lieve gezin heeft al heel was gezinsopdrachten gedaan. Dochter Zaïra (2016) is de jongste en een echte lachebek, haar broertje Yanoah (2014) is een leuke (gehoorzame) dondersteen die het heerlijk vindt om voor de camera te staan. Dit duo kan me een partijtje shinen! Met papa Gideon en mama Léonne zijn ze te boeken voor commercials en shoots. het ideale van een echt gezin is natuurlijk de synergie. De lachen zijn spontaan en de interactie oprecht. Dat werkt natuurlijk heel fijn als je maar weinig tijd hebt en dat heb je meestal als je met kleintjes werkt. Suus Casting ziet er altijd op toe dat de kinderen aangemeld worden en werk verrichten volgens de geldende regels! 


Ja, dat is een verschijning he: Rubiën heet zeen ze is geboren in 1988. Als we dan een multitalent hebben dan is het Rubiën wel: ze zingt (sopraan), danst (allround), acteert en is model. Ze is vooral geschikt als commercieel of beauty model omdat ze "maar" 168cm meet. Dit talent is breed geschoold: ze heeft de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en het Albeda Dans Collega afgerond. Door haar allroundheid is ze het ideale musical-meisje en ze heeft dan ook enkele prachtige musicals op haar CV staan. Bij ons is Rubiën te boeken als model en actrice. 


Wat een bink he. Maak kennis met de 7-jarige Quilinzo. Ook weer zo'n nieuw talent; hij begint te stralen als hij voor de camera "zijn ding" mag doen dus laten we hem vooral lekker veel en vaak die kans geven! Quilinzo is inmiddels al een flink ervaren model en ik hem laatst geboekt voor een stevige edelrol in een politieserie; hij deed het geweldig. Hij heeft een goede timing en speelt moeiteloos 10 keer dezelfde scene precies hetzelfde! Hij heeft al een paar echte acteer-workshops gevolgd en is als een vis in het water op de filmset!  En nogmaals; hij is 7 he <3 Quilinzo draagt maat 122 en omdat 122/128 een samplemaat is zullen we hem komend jaar vast vaak zien voor de mooie kinderkledingmerken; mark my words! Je kunt Q, zoals ik hem voor het gemak noem, boeken als model of edelfigurant maar ik zou hem enkele regels tekst ook zeker toevertrouwen. 


Deze talenten stonden eerder in de schijnwerpers maar zijn nog lang niet uitgeshined

Vlnr: Dian B, Noah V, Mara S, Rodney G, Tommy van M, Madelief, Alexander V, Christine H, Addy, Chloe L

AANMELDEN voor de schijnwerper

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.