Talenten in de schijnwerper


Elke maand zet ik verschillende talenten in de schijnwerper. Zo kun je zien hoe veelzijdig mijn bestand is en bied ik gelijk de mogelijkheid om direct talent te boeken. Je kunt zien dat "mijn mensen" tussen de 0 en 100 jaar zijn en ver-schillend zijn qua niveau: van ervaren (edel)-figurant tot spetterend model en van booming acteurs tot geweldige presentatoren. Allen in een mannelijke en vrouwelijke variant :) 


Krullen en kuiltjes; Sama is werkelijk te knap. En een echte tiener die niet zal misstaan in online campagnes. Met haar aanstekelijke lach verkoopt ze elk product en elke dienst; yoghurt, telefoonabonnementen, hippe sneakers...VERKOCHT! Sama is een nieuw maar getalenteerd gezicht en exclusief te boeken bij Suus. En als je een nog completer plaatje wilt; Sama heeft twee oudere zussen :)) Hoe gezellig, en superhandig omdat je je als productiehuis moet houden aan de 1,5 metereis en die niet opgaat voor modellen uit één huishouden. Ik ben benieuwd waar we Sama voor het eerst tegenkomen; op TV, online of op een billboard. .


Cathelijne is met recht een multitalent! Gesterkt door een krachtig CV en superknappen look is ze de zelfverzekerde vrouw die je zoekt voor commerciële uitingen en filmpjes. Tekstvast en een fris voorkomen geven haar een streepje voor op andere commerciële modellen. Cathelijne is 170cm lang en is geboren in 1986. Haar speelleeftijd kan door middels de juiste styling jonger of ouder zijn, kameleon-vibes dus! Geïnteresseerd in een opname of shoot met Cathelijne? Mail dan even naar suus@suuscasting.nl en dan spinde ze straks op jouw set!


Deze pagina kan natuurlijk niet zonder de karakterkop. Dit keer Jacob. Hoewel hij op het eerste gezicht "gewoon" de vrolijke oudere man met snor lijkt heeft hij toch een edge zoals je kunt zien op deze foto. Jacob weet als voormalig cameraman hoe je gebruik kunt maken van de juiste hoeken, hij beweegt dan ook als een vis in het water voor elke camera: stil of film. Jacob is de 65-plusser die gezelligheid brengt aan de Kerstcommercial of karakter aan je 1950's-productie. Jacob heeft een open mind en is een echte aanpakker; kom met een voorstel en hij wil zelfs meedenken. Omdat stilzitten niet echt Jacob z'n ding is pakt hij veel verschillende klussen aan; misschien binnenkort  jouw klus?


Vanaf het begin van mijn castingcarriere heb ik gezegd dat ik mijn eigen dochters niet boek. Nooit gedaan dus, maar nu ze toch wel beginnen te zeuren en terug in de spotlight willen gun ik ze dit plekje :)) Hoewel ze met hun 13 en 14 jaar buiten veel samplesizes vallen en net te jong zijn voor dragende tienerrollen of te oud voor een coole kinderrol zijn ze PERFECT voor een commercial of online campagne. Je ziet duidelijk dat het zusjes zijn maar toch verschillen ze enorm van elkaar.Ik kan er leuke ouders bij boeken (nee, ik doe niet mee) en je hebt een heerlijk geloofwaardig gezin voor vakantie-TVC, meubel-brochure, spelletjescampagne en alle uitingen met als doelgroep "tieners/pubers". En tja, zolang de jeugd nog altijd het koopgedrag van ouders bepalen zijn dat potentieel heel veel leuke opdrachten. Ohja, ze heten Kiki en Lila :) 


Yep, dit gezocht komt je vast bekend voor! Ik weet dan ook niet waar ik moment beginnen.... Bartho is zo ervaren en veelzijdig. Op zijn CV prijken prachtproducties in allerlei genres van klucht tot drama en van soap tot voice-overs. Het is niet dat Bartho tijd over heeft maar toch wil hij graag met verschillende producties bezig zijn. Hoe leuk zou het zijn als we hem binnenkort mogen boeken voor een commercial? Je kunt immers alle kanten met hem op: van chagrijnige arts tot knusse familieman. Door zijn vele gezichten en talent kan hij moeiteloos een ander type spelen dan we hebben gezien in bijvoorbeeld GTST. Zoek jij iemand voor je campagne of shoot die zich makkelijk laat regisseren, meedenkt en super professioneel is? Mail even, gaan we fixen dat Bartho binnenkort bij je aanschuift. 


Die lach....de krullen... Introducing Mathius! Geboren in 2001 dus pas perfect in de veelgevraagde doelgroep "rond de 20". Mathius is spontaan en sociaal dus lekker om op de set te hebben. En die lach? Die staat de hele dag aan hoor. Tenzij je dat niet wilt; recent heb ik Mathius geboekt als tandarts en dat zag er toch wel heel "net echt" uit in de folder hoor. Mathius is nog vrij vers in de business maar ik verwacht dat hij het heel snel gaat maken, hoe cool zou het zijn als je als opdrachtgever kunt zeggen dat je aan zijn wieg stond? Ga jij voor Mathius (en nee, ik heb het tegen potentiële opdrachtgevers en niet tegen de leuke dames), mail me even!


Met dit gezin heb ik goud in handen hoor. Sowieso is er veel vraag naar gezinnen maar de markt voor mixed gezinnen is zo mogelijk nog meer booming. Dit viertal is echt multifunctioneel inzetbaar: foto en video! Zoonlief is 5 en de knappe dochter is 8. Mama is uit 1980 en vader uit '76. Ze hebben al wel leuke dingen samen gedaan maar zijn absoluut niet herkenbaar als "dat commercial gezin". Ze hebben altijd superveel plezier op set en de synergie is natuurlijk niet na te bootsen met een samengesteld gezin. 


Deze talenten stonden eerder in de schijnwerpers maar zijn nog lang niet uitgeshined

Vlnr: Dian B, Noah V, Mara S, Rodney G, Tommy van M, Madelief, Alexander V, Christine H, Addy, Chloe L

AANMELDEN voor de schijnwerper

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.