Talenten in de schijnwerper


Elke maand zet ik verschillende talenten in de schijnwerper. Zo kun je zien hoe veelzijdig mijn bestand is en bied ik gelijk de mogelijkheid om direct talent te boeken. Je kunt zien dat "mijn mensen" tussen de 0 en 100 jaar zijn en ver-schillend zijn qua niveau: van ervaren (edel)-figurant tot spetterend model en van booming acteurs tot geweldige presentatoren. Allen in een mannelijke en vrouwelijke variant :) 


Addy, dé goedlachse senior als ik het zo mag stellen. Addy heeft een enorm tv-, film- en fotografie CV opgebouwd maar haar USP is echt haar attitude! Deze vrouw is een aanwinst op elke set; betrouwbaar, enthousiast en kan omgaan met complexe regie-aanwijzingen en tekst. Zoek je dus een dame die de 60+-community goed vertegenwoordigt en dit met verve doet: boek Addy. 


Tieners zijn een aparte maar steeds vaker gevraagde doelgroep. Via de tiener verkoop je... Voor commerciële producties is een tiener dan ook perfect. Zeker zo'n vrolijke, getalenteerde, beeldschone jongedame als Chloë. Ondanks haar leeftijd heeft Chloë al een behoorlijk indrukwekkend CV: acteren en model staan  stromen door haar bloed. Ze doet niets liever. Wil je binnenkort de tiener-doelgroep aanspreken; denk Chloë en boek haar! Chloë kan omgaan met regie-aanwijzingen, kent veel gezichtsuitdrukkingen en kan tekst prima en op spontane manier onthouden. Ideaal! Chloë is lekker sportief en kan ook een lekker potje hockeyen!


The man in the middle: Tommy. En dan heb je een talent te pakken hoor. Gedreven, inspirerend en een prachtpersoon. Een aanwinst voor elke set. Tommy draait zijn hand niet om voor een potje stemacteren of presenteren. Maar je kunt hem ook prima (of misschien wel juist) inzetten als acteur in commercial, series en films. reality weet hij geloofwaardig neer te zetten en door zijn good looks is hij ook veel gevraagd commercieel acteur. Ennnn...met Tommy kun je een potje knokken...als je wilt tenminste want hij heeft een flinke achtergrond als het gaat om Martial arts. Kies je echter voor een near-native; ook dan bellen we Tommy voor je want deze jongeman spreekt Engels, Duits en Spaans en kent verschillende dialecten. Hoe handig!! Je kunt Tommy boeken via Suus Casting. 


Je moet haar haast eerder gezien hebben, zeker als je fashionable kinderen hebt: Madelief.  Dit is hét model als het gaat om kindermode. Nét 8 jaar en een perfecte draagmaat 128, een mooie sample size dus. Madelief staat voor professionaliteit en plezier zonder dat dat elkaar in de weg staat. Ze heeft plezier in shooten en weet wat er van haar verwacht wordt maar ziet shooten echt als FUN!

Wat ik al zei dus; het perfecte kidsfashion-model! Je kunt Madelief via mij boeken, in overleg bepalen we dan haar beschikbaarheid want Madelief is leerplichtig en neemt haar leerplicht serieus. En dat vind ik TOP! Madelief kan dus shinen in jou kleding of op jou set (want ook bewegend beeld lonkt...) in weekenden of na school <3 


Eerlijk; dit is mijn held. Rodney heb ik voor het eerst op set gehad bij Rokjesdag. De drive, het enthousiasme, de persoonlijkheid en het charisma van deze Man (met hoofdletter ja) is een aanwinst voor elke filmset. Zijn leven is acteren. En "vechten", niet zo gek met een fantastisch verleden in de vechtsport. Deze man heeft talent en is echt zo fijn om mee te werken. Zo werd hij op een set waar ik hem 1 keer had geboekt maar liefst 4 keer teruggevraagd voor verschillende rollen; UNIEK! Rodney werkt momenteel aan een universelere look waardoor hij meer dan de bad guy kan spelen want met deze stralende lach is hij een prima father-figure, toch!? Met recht een MultiTalent en via Suus casting altijd bookable.  Als acteur of model rockt hij je productie. Beloofd!


Dan Alexander, die is juist weer erg "casual zakelijk" en zien we daarom vaker terug in bedrijfsfilms en commercials. Er prijken mooien namen op zijn CV en hij is op set heel fijn in de omgang (lees: rustig, gehoorzaam en klaagt nooit). Alexander maakt soms uitstapjes naar edelfiguratie als het een passend rolletje betreft. Dus, heb je binnenkort een casual zakelijk looking edel of semi- acteur nodig dan kun je ons gewoon bellen en gaan we het regelen!


Multifunctioneel inzetbaar: Christine! Deze 31-jarige is mother material maar ook zeker een ware beauty! Met een betoverende lach en warme uitstraling is ze een commerciële droom; hét gezicht voor (online) commercials en commerciële fotografie. Aan ervaring geen gebrek dus mocht je geïnteresseerd zijn in een samenwerking met Christine kan ik altijd bewegend beeld overleggen.


Wow, wat een verschijning he: dit is Mara. Als zij binnenkomt trekt ze alle aandacht maar haar geweldige uitstraling, warme lach en....jaaa...waanzinnig haar!!! Met dit model in je campagne ben je zeker van een knal-uiting. Fashion of commercieel; gewoon lekker doen. Mara heeft voor een enorme lading ervaring en is met recht een ervaren model; soepel in de omgang, betrouwbaar en kan goed omgaan met aanwijzingen (al kun je haar ook gewoon haar gang laten gaan: geen zorgen). Met haar 170cm is net niet lang genoeg voor de catwalk maar dat mag de pret niet drukken. Wil je een keer met Mara shooten? Neem even contact op en dan leggen we de agenda's naast elkaar!


Deze talenten stonden eerder in de schijnwerpers maar nog lang niet uitgeshined