Inschrijfformulier NIEUWE figurant

Voor talenten die BIJ MIJ NOG NIET BEKEND ZIJN als FIGURANT zijn heb ik dit inschrijfformulier. Gegevens worden opgeslagen en op basis van deze gegevens kun je rechtstreeks via mail benaderd worden voor opdrachten voor figuratie (vooral films en series maar ook online/commercieel).  Je stuurt na invullen 1 recente professionele foto naar foto@suuscasting, de foto kan geplaatst worden op de website. De foto staat daar anoniem dus zonder naam. Indien nodig of op verzoek van een opdrachtgever vraag ik extra foto's op. Met het invullen van het inschrijfformulier ga je hiermee akkoord.

 

Binnenkort starten we met het bouwen van de database speciaal voor een nieuwe serie. Figuranten die ik eerder heb geboekt zullen hierover rechtstreeks benaderd worden en hoeven dit formulier NIET in te vullen. 

 

LET OP: figuratievergoeding is meestal 40 euro per keer en dit bedrag is incl reiskosten. Ik boek je voor een hele dag, soms ben ke echt een hele dag op set en soms niet. Het heeft geen zin om dit formulier in te vullen als je je daar niet in kunt vinden. 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

STUUR NU JE FOTO NAAR: FOTO@SUUSCASTING.NL