Informatie speciale doelgroepen

Reguliere (edel)figuranten zijn vrij makkelijk te vinden. Met reguliere figuranten bedoel ik in dit geval mannen en vrouwen van 40 jaar en ouder en met een Nederlandse look. Het wordt lastiger bij specifieke doelgroepen en ik merk dat de aanvragen daarvoor groeien. De reguliere figurant staat inmiddels in de boeken als "bekende kop" en voegt vaak niet veel toe aan de wens van de regisseur om een bepaalde sfeer neer te zetten, met alle respect voor deze professionele figuranten. Ik boek jullie immers vaak genoeg toch? <3 MAAR.....

 

.....Deze oproep is voor figuranten die nog niet bekend staan als bekende figurant. In het formulier zie je welke groepen ik voornamelijk zoek. Pas jij in één van deze groepen dan wil ik je vragen het formulier in te vullen zodat ik je binnenkort rechtstreeks kan benaderen voor figuratie opdrachten.

 

Als aanvulling wil ik wel melden dat het hier echt om aanmeldingen voor figuratie gaat, modellen en acteurs heb ik al in bestand, ook de speciale types. Figuratievergoedingen zijn meestal 40 euro per dag all-in. 

 


Aanmelden als "special extra"


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

STUUR NU JE FOTO NAAR: INFO@SUUSCASTING.NL

TIP: volg Suus Casting op Facebook voor alle oproepen en updates!! https://www.facebook.com/suuscasting/ en https://www.facebook.com/castingbureau/