Informatie Luizenmoeder

 

Het is officieel: Luizen de Film is een feit. En rara wie eraan gaat meewerken als het gaat om edels, bijrollen en )vaste) figuratie? Yep, yours truly; Suus Casting. Ik heb nog geen oproepen voor specifieke mensen maar wel alvast een formulier zodat je kunt aangeven dat je geïnteresseerd bent. Houd er rekening mee daar ik veel aanmeldingen krijg dus leg de lat niet te hoog voor jezelf. Het is een "once in a lifetime- experience" ; de sfeer, de set, de cast en de crew. En natuurlijk wat we gaan neerzetten! 

 

Als figurant ben je een hele dag bij op set, wij verzorgen de catering en begeleiding maar het geduld en plezier moet je zelf meenemen. We hebben voor iedereen een onkostenvergoeding voorzien. Goed om te weten: een filmdag duurt 10 uur. Soms heb je mazzel maar meestal ben je echt gewoon de hele dag onder de pannen. Ook vragen we je verschillende kledingsets mee te nemen die passen in de setting en seizoen van de draaidag. 

 

We geven bij dezè productie de voorkeur aan mensen die we vaker terugzien in de scenes (en dus op set): de zgn. "terugkerende (edel)figurant. 


Aanmelden voor Luizenmoeder


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

STUUR NU JE FOTO NAAR: LUIZENMOEDER@SUUSCASTING.NL

TIP: volg Suus Casting op Facebook voor alle oproepen en updates!! https://www.facebook.com/suuscasting/ en https://www.facebook.com/castingbureau/