Interesse tonen in een portret/magazine-shoot

Binnenkort  organiserenJuweel-tjes en Suus (Kinder)Casting weer een portret/magazine-shoot. Deze shoot vindt plaats in Amstelveen. De shoot zal ongeveer 60 minuten per persoon duren en is inclusief VISAGIE & STYLING en je krijgt 3 prachtig bewerkte foto's in hoge resolutie via WeTransfer gestuurd

 

Het betreft echt een gestylde shoot, magazine-cover-waardige foto's tot gevolg. Prachtig voor boven de bank en 100% gegarandeerd een boost voor het zelfvertrouwen van het model. Enige ervaring werkt het prettigst en de kinderen moeten minimaal 5 jaar oud zijn .

 

- Kosten zijn 100 euro per persoon incl (MINIMALE, want kinderen met zichtbare make-up is too much) visagie en styling en de bewerkte foto's in groot formaat zonder logo. Je ontvangt dan 3 beelden. Een duostoot kost 150 euro en dan krijg je drie beelden.

 


BOEKEN KAN HIER:

SHOOT in AMSTELVEEN BOEKEN: 4 september

Het betreft een boeking, je ontvangt na je boeking een mail met eerste informatie, dit kan een week duren. We houden bij de planning zoveel mogelijk rekening met je wens voor de ochtend of middag. Een week voor de shoot ontvang je een callsheet met info over kleding en de tijd dat we je verwachten. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Recente resultaten

(deels onbewerkte foto's van de camera dus het eindresultaat maar het geeft een goed beeld van wat we doen)

Voorbeelden nieuwe stijl

Recente voorbeelden klassieke shoot

Voorbeelden duoshoot

Voorbeelden testshoot