Interesse tonen in een portret/magazine-shoot

Binnenkort  organiserenJuweel-tjes en Suus (Kinder)Casting weer een portret/magazine-shoot. De shoot vindt plaats in AMSTELVEEN bij Suus (kan ik gelijk kijken hoe je kind het doet :)) of in HOOFDDORP bij de styliste. De shoot zal ongeveer 60 minuten per persoon duren en is inclusief VISAGIE & STYLING en je krijgt 2-3 prachtig bewerkte foto's in hoge resolutie via WeTransfer gestuurd

 

Het betreft echt een gestylde shoot, magazine-cover-waardige foto's tot gevolg. Prachtig voor boven de bank en 100% gegarandeerd een bost voor het zelfvertrouwen van het model. Enige ervaring werkt het prettigst en de kinderen moeten minimaal 5 jaar oud zijn .

 

- Kosten zijn 90 euro per persoon incl (MINIMALE, want kinderen met zichtbare make-up is too much) visagie en styling en de bewerkte foto's in groot formaat zonder logo. Je ontvangt dan 3 beelden. Een duostoot kost 120 euro en dan krijg je twee beelden. Een testshoot kost 100 euro, dit type shoot is bij uitstek geschikt voor fashionmodellen, hiervoor zijn enkele eisen: tussen 13-18 jaar oud zijn en een nu lengte hebben van 172cm met groei-potentie (dus niet dat ze al uitgegroeid zijn). Heupmaat maximaal 88 cm, gemeten over het breedste deel over de bil.

 


AANMELDEN KAN HIER:

SHOOT in AMSTELVEEN/HOOFDDORP BOEKEN: 21 feb

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Recente voorbeelden

Voorbeelden duoshoot

Voorbeelden testshoot