Interesse tonen in een testshoot

Binnenkort  organiseren fotograaf Jolanda, styliste Manon en casting director Suus een testshoot. De shoot vindt plaats in HOOFDDORP. Deze shoot is speciaal voor toekomstige fashion-modellen. De resultaten worden geshowd aan verschillende scouts in Nederland en Duitsland. Voorwaarden voor de modellen zijn dat ze tussen 13-18 jaar oud zijn en een nu lengte hebben van 172cm met groei-potentie (dus niet dat ze al uitgegroeid zijn). Heupmaat maximaal 88 cm, gemeten over het breedste deel over de bil.

 

De shoot zal ongeveer 60 minuten per persoon duren en is inclusief VISAGIE & STYLING en je krijgt 3 prachtig bewerkte foto's in hoge resolutie via WeTransfer gestuurd.

 

Het betreft echt een gestylde shoot met natuurlijke portfolio/ polaroids foto's als resultaat. Een mooie basis voor een beginnend model. De foto's maken we in basic kleding die het model zelf meeneemt. 

 

Kosten zijn 110 euro per persoon incl (MINIMALE, omdat we de modellen liefst zo naturel mogelijk op de foto zetten) visagie en styling en de bewerkte foto's in groot formaat zonder logo. Je ontvangt dan 3 beelden. 


TESTSHOOT in HOOFDDORP BOEKEN:  datum ntb

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Recente voorbeelden